Műsorok

Start

Az FM 7 hírügynökség a nap 24 órájában kiváló hírszerkesztőkkel, csőre töltött mikrofonnal, izzó internet és telefonkábelek között, minden idegszálával a világra, az országra, és a megyére hangolódva végzi munkáját. Hliva Éva, Takács Erika és Debnár Ádám minden reggel 5 és 6 óra között a legfrissebb hírösszeállítással, az előző nap legfontosabb történéseivel, riportokkal a legnagyobb hazai slágerek gyűrűjében várja Önt a készülékek elé. Velünk semmiről nem maradhat le!

Café

Az FM 7 interaktív, könnyed és informatív ébresztőműsora Rohlicsek Judittal, Géczi Adriennel, Szávoly Richárddal és Debrei Attilával. A menü hétfőtől-péntekig, 6-10 óráig: kávé és a reggeli mellé elengedhetetlen humormorzsák, információ dús körettel és frissen facsart sláger turmixszal, aktuális riportokkal a legprecízebb szervírozásban.


Helló Meló

Nehéz a munka? Sok a tennivaló? Semmi gond az FM 7 erre is gondolt! Kiváló zenék, a legszükségesebb információk, játékok, bulvár és sztárhírek, maximálisan az ön ritmusához igazítva, minden hétköznap 10-től 14 óráig. Velünk nincs lehetetlen feladat! Nyugodjon meg, főnöke is minket hallgat! Aki átvezeti Önt a délutánba, hétfőtől-péntekig, Török Mónika.


Traffic

Az FM 7-re a munka végeztével és azt követően is számíthat. Dittmann András a legnagyobb csúcsforgalomban is utat talál Önhöz. A volán mögött, vagy a buszon ülve is eljuttatjuk Önhöz a legfrissebb információkat az utakról, és a másnapi időjárásról. Forrón tálaljuk a legfrissebb programokat, izgalomba hozzuk vadítóan csábító játékainkkal és fénysebességgel informáljuk a megye legfontosabb híreiről. Velünk a hazaút is könnyebb! Tartson velünk minden hétköznap 14-20 óráig!

 


FM 7 – Top 40

Kíváncsi egy igazi, trendi slágerlistára? A legjobb helyen van! A világ legújabb és legnépszerűbb dalai, kontinens kedvencek, újdonságok és már bizonyított slágerek, minden pénteken 18 és 20 óra között, valamint ismétlésben szombatonként 18 és 20 óra között.


FM 7 Night

Az FM 7 éjszakai műsora éjfél és hajnali 5 óra között a leggondosabb zenei válogatással gondol az álomba merülőkre a szolgálatban lévőkre, a sofőrökre és a harmadik műszak hőseire.  Óránként hírekkel és időjárás jelentéssel informálja Önt, hogy soha ne maradjon le a világ történéseiről. Mi éjszaka sem állunk meg!

Weekend

Az FM 7 könnyed, zenés, informatív hétvégi műsormaratonja. Reggel 7 órától este 6 óráig hétvégi programajánlók, magazinok, riportok, helyszíni bejelentkezések, kulturális ajánlók, bulvárhírek és sztárpletykák, sporthírek, rengeteg információ, óránként friss hírekkel, közlekedéssel és játékkal a világ legnagyobb slágereivel színesítve. A Weekend egy igazi hétvégi rádiós műsor Csizinszky Évával, Bálint Attilával és Csőszi Viktorral.


bITmobil

Minden vasárnap 18 órától, 20 óráig az informatika és a mobiltelefónia világába kalauzol két fiatal, hi tech őrült műsorvezetőnk, Dulicsek István és Bajáki Gábor. Friss hírek az informatika világából, tesztek és minden, ami számítástechnika, és mobiltelefon! bITmobil, nemcsak kockáknak!

 

Közlekedés
Időjárás
FM7 közösség
Partnerek